- بررسی دیدگاه گردشگران نسبت به اهمیت غذاهای دریایی تالابی به عنوان یک عامل جذب گردشگر (گردشگری غذا) جنسیتمردزنسن وضعیت تاهلمجردمتاهلتحصیلاتابتدائیراهنماییدبیرستاندیپلمدانشجو کارشناسیلیسانسفوق لیسانشبالاترشغل شهر محل سکونت جدا کننده بخشآیا تا به حال به منطقه آمده اید؟بلی (جندین بار)خیربدون عنوانانتخاب اولانتخاب دومانتخاب سومبدون عنوان بدون عنوانانتخاب اولانتخاب دومانتخاب سوملیست Add Removeآیا تمایل به تجربه دوباره غذای دریایی یک عامل موثر برای بازگشت شما بوده است؟خیلی کمکممتوسطزیادخیلی زیادغذا یا غذاهای بارز این منطقه به نظر شما چیست؟ میزان مصرف غذاهای دریایی در حالت عادی برای شما چقدر است؟بیشتر از یک بار در هفتهیک بار در هفتهیک بار در ماهسایرذکر شود نام و کیفیت غذایی که سرو شده است؟نام غذاکیفیت کولیخرچنگمیگووماهی (انواع)ملوکسایر......خیلی ضعیفضعیفمتوسطخوبخیلی خوب Add Removeمشکل اصلی در بخش غذاهای دریایی به نظر شما چیست؟ آیا تفاوتی بین طعم غذاهای آبزیانی که از تالاب برداشت می شوند با آبزیان پرورشی وجود دارد؟خیلی کمکممتوسطنمی دانمآیا تفاوتی بین طعم غذاهای آبزیانی که از تالاب برداشت می شوند با آبزیان در دریای آزاد وجود دارد؟خیلی کمکممتوسطنمی دانم